Ben je op zoek naar een creatieve activiteit voor een vrijgezellenfeestje, maar kan je maar niets origineels vinden? Bij Old's Cool snappen wij dat probleem en hebben daarom een 'anders-dan-anders' keuzelijstje voor je gemaakt met stoere, originele, maar vooral leuke workshops om samen met een vriendinnengroep te volgen. Succes en een hoop gezelligheid gegarandeerd!                                                                                                                                                                              Heb je zelf een leuk idee, maar staat dat er niet tussen? Laat het ons weten. Een grote kans dat we aan je vraag kunnen voldoen. Voorwaarde is wel dat er een element van duurzaamheid en/of hergebruik in moet voorkomen. Dat is namelijk waar Old's Cool voor staat!                                                                              Tijdens de workshop zorgen wij voor iets lekkers :).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BELANGRIJKE INFO: Op locatie de Meern (naast Utrecht) is er plek voor max. 8 personen. Wil je met een grotere groep komen, dan is het voor mij uiteraard geen probleem om naar een door jullie uitgekozen loatie te komen en daar de workshop te geven. Zoals je zult begrijpen bereken ik dan wel een reiskostenvergoeding van € 0,19 p/km.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Houd deze pagina, Facebook en Instagram in de gaten voor nieuwe workshops. Aanmelden of meer informatie? Neem contact op via het contactformulier op deze site of via een berichtje op de Facebookpagina of Instagram.

 

© 2016 - 2021 Old's Cool | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel